Reacties


John: Stoelmassage doet echt goed! We hebben het binnen de organisatie geintroduceerd. We zien Judith graag om de week komen om ons team ICT-ers een behandeling te geven. Ook ik onderga graag een behandeling bij Judith. Het is een moment voor jezelf, de spieren in de nek en schouders en rug ervaren en ontspannen. Heerlijk! Je komt er als nieuw vandaan. 


Juliette: Je hebt mij een nieuw hoofd en een nieuwe rug gegeven! Ik ging de behandeling in met hoofd- en rugpijn. Het is weg! Dank dank dank!


Maarten F: VNSG congres 2013: Je massage raakt! Je weet de tere punten wel te vinden. Heerlijke sessie, ik kan de dag fris tegemoet.


Hanny: heerlijk ontspannend, tijdens behandeling ontstaat ook rust in het hoofd. Heerlijk! Het is n absoluut aangename opkikker.


Remco: lekker ontspannend. We zitten best gespannen ah bureau, houding niet altijd optimaal. Een stoelmassage helpt het lijf lekker los te maken. Ik kan na n sessie weer lekker met frisse energie en moed er tegenaan. Ik pleit voor wekelijkse sessies, een absoluut aanraden. Ik ga het ook aankaarten.


Anke: Ik merk echt verschil. Ik voel na 8 wekelijkse sessies geen pijn meer. Mijn almaar zeurende schouderklachten zijn verdwenen. Echt heel fijn hoor?!


Gerda: Super! Je hebt gouden handen! En dankzij jouw advies om naar de osteopaat te gaan ben ik van mijn vlekken voor mijn ogen, mijn hoofdpijnen en pijn in de nek af. Ik bleek verschoven wervels te hebben.


Astrid: Je aanraking, je weet precies waar je zijn moet en de tere plekken aan te pakken. Ik heb echt baat bij je behandelingen! Je hebt gouden handen, en dat mag gezegd worden!


Lieke: Energie stroomt weer door mijn lijf. Een heerlijke opkikker op het werk. En ik heb baat bij de oefeningen die je mij meegegeven hebt. Ik spreek het rond!


Monique: Ik heb echt baat bij je behandelingen. Dystrofie in mijn pols verstijft mijn nek en schouder. Je behandelingen hebben absoluut effect. Je creëert bewegingsruimte en soepelheid in die regionen. Dank je wel! Je hebt gouden handen!


Yolanda: Ik had zoveel last van mij nek, dat ik inmiddels gewend was geraakt aan de constante pijn. Gedurende de afgelopen 8 weken ben ik wekelijks behandeld. Geleidelijk is mijn pijn steeds minder geworden en nu heb ik er zelfs helemaal geen last meer van. Ook voel ik weer ruimte in mijn nek en ruggebied. Ongelofelijk fijn en dankbaar dat ik dankzij de regelmatige stoelmassages van mijn klachten af ben!

Stoelmassage voor bedrijven

Een Gezonde Investering